INFO

Contact

Laat een berichtje voor me achter en ik zal je z.s.m. proberen te beantwoorden!

Liefs,

Kirsten

 

Uw bericht4 reacties op “Contact”

 1. Ruby van der Sluis schreef:

  Beste Kirsten,

  Ik, Ruby van der Sluis, mail je namens Explicit Fashion B.V. Ik zal vanaf nu de PR hiervoor gaan overnemen.

  Explicit is een fashionlabel met zowel een dames- als herenlijn opgericht in 2014. Het merk staat bekend om zijn stoere high-end streetwear uitstraling. Explicit heeft voor de winter van 2017 weer een nieuwe collectie uitgebracht, met daarin T-shirts, sweaters, jeans en jassen.

  Lijkt het jou misschien leuk als ik een keer langskom met de collectie? Zodat je deze kunt bekijken. Wellicht zit er wat bij wat je voor een van jouw cliënten, shoots of andere klussen kunt gebruiken. Ik zou je alvast ons nieuwe lookbook kunnen sturen, zodat je van te voren de collectie kunt inzien.

  Ik hoor graag van je.

  Met vriendelijke groet,

  Ruby van der Sluis
  Explicit Fashion B.V.

  Instagram: https://www.instagram.com/explicitwear/

  • admin schreef:

   Beste Ruby,

   Dankjewel voor je e-mail en interesse!

   Ik heb de website en Instagram van Explicit inmiddels even bekeken. Helaas denk ik niet dat een samenwerking tot stand gaat komen, gezien de stijl van Explicit en mijn manier van stylen nogal ver van elkaar af ligt.

   Toch wens ik je veel succes met de PR!

   Groet,
   Kirsten Voorn

 2. Marinka schreef:

  Hi Kirsten,

  ik heb je dit bericht ook al via Instagram gestuurd maar ik weet niet of je het leest dus ik doe het ook nog even zo. Ik ben Marinka, ik studeer aan de Fotoacademie en ik zoek op korte termijn nog een styliste voor een shoot op 25 november. Ik vind dat je erg mooi werk maakt en ik vroeg me af of je hieraan mee zou willen werken?

  Het is een school opdracht en het gaat om een sociale reportage met een modische twist in een drukke straat en we zullen op het Damrak gaan schieten en met twee modellen werken. De shoot zal in de middag en avond plaats vinden. Ik hoor graag of je kan en wil!

  Met vriendelijke groet,

  Marinka Bosman
  http://www.marinkabosman.com

  • admin schreef:

   Hoi Marinka,

   Ik heb je berichtje helemaal niet gezien, wat vervelend! Tot mijn spijt ben ik niet in staat om 25 november de styling te verzorgen. Maar je mag een volgende keer altijd opnieuw contact opnemen! Wellicht is een e-mailtje sturen dan wat beter, die lees ik altijd 🙂 (kirsten.voorn@live.nl).

   Succes met de shoot & je studie!

   Groetjes,
   Kirsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *